Årets snyggaste sågning?

Det är ingen konst att skriva en sågning, men att skriva en bra sågning är det däremot. För en tid sedan belönades kritikern Camilla Long för en praktsågning i Sunday Times. I en artikel i Irish Times ger konstredaktör Shane Hegarty både några smakprov ur den omtalade recensionen och för mer allmänna resonemang kring sågningar och recensioner, i en tid då litteraturkritiken mist sin självklara ställning som smakdomare. I synnerhet Twitter har förändrat litteraturkritikens genomslagskraft, hävdar Hegarty bland annat.

BF

Lämna en kommentar

Under Notiser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s