Paulo Coelhos dans runt blomkålshuvud

English: Cauliflower Ελληνικά: Κουνουπίδι

Photo credit: Wikipedia

Vi hittade en kort underhållande text i Vanity Fair av den brasilianske författaren Paulo Coelho. Han är en av världens mest lästa författare, men vi trodde först att den här texten, funderingar om livets mening och ett allegoriskt recept på fruktsallad, var en parodi. Eller vad sägs om de inledande sentenserna ”Live your dream or your dream will live you” och  ”Achieve your dream or your dream will achieve you”? Eller denna lilla bild av att upptäcka det stora i det lilla: ”If you dance around a cauliflower, every now and then, from certain angles, and in the right light, it will look like the sun. But most of the time it will look just like a cauliflower.” Läs hela Paulo Coelhos text och döm själv.

Lämna en kommentar

Under Notiser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s