Sajt utforskar och kartlägger musiken i Haruki Murakamis böcker

Den Montreal-baserade webbyrån Decor har byggt en trevlig liten sajt som utforskar och kartlägger musiken i Haruki Murakamis böcker. Och han har ju som bekant en viss förkärlek för bra amerikansk och europeisk musik, inte minst klassisk musik.

Om vi förstår saken rätt vill Decor att besökarna ska bidra med sin kunskap och registrera fler låtar och ange var i böckerna musiken omnämns. Med gemensamma krafter bygger vi det kompletta musikbiblioteket. Då blir nog Murakami glad.

Ola Wihlke

 

Lämna en kommentar

Under Notiser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s