En novell varje kväll 74: ”The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County” av Mark Twain

Wikimedia Commons

”You never see a frog so modest and straightforward as he was, for all he was so gifted. And when it come to fair and square jumping on a dead level, he could get over more ground at one straddle than any animal of his breed you ever see. Jumping on a dead level was his strong suit, you understand; and when it come to that, Smiley would ante up money on him as long as he had a red.”

Citerat ur ”The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County” av Mark Twain. Det luktar Södern lång väg om denna underbara skröna, lite i Fritiof Nilsson Piratens anda, som delvis är skriven på dialekt. Riktigt underhållande.

O.W.

Lämna en kommentar

Under Noveller

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s