Mario Vargas Llosa: ”Det var mer känsloladdat än att ta emot Nobelpriset”

Den peruanske författaren Mario Vargas Llosa, en av de stora i El Boom och nobelpristagare i litteratur, har träffat protesterande studenter i Venezuela. Vid mötet fick han en venezuelansk flagga och en t-shirt med studentrörelsens emblem. Enligt El País ska den store författaren vid mötet ha sagt ”Ha sido más emocionante que recibir el Nobel”. Ungerfär, att mötet med studenterna var mer känslomässigt laddat än att ta emot Nobelpriset. Otacksamma jävel 🙂

O.W.

Lämna en kommentar

Under Nyheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s