”För en tid sedan köpte jag en osynlig bok”

”A while ago I bought an invisible book. Or at least I think I did. It’s hard to tell. I certainly got a confirmation email from its author and creator, the artist Elisabeth Tonnard, advising me that it had been sent and acknowledging my payment of €0. This seems like a shrewd investment: my book is one of a limited edition of 100 (neither signed nor numbered) and, as Tonnard’s website says, it is ‘a product without a single fault, available at the lowest price possible’.”

Citerat ur ”The Invisible Book”, ett helt fantastiskt blogginlägg av Gill Partington, på LRB blog, 6 maj 2014. Det är just den här typen av blogginlägg vi hoppas kunna skriva. Observera att det är inte bara första meningen som är briljant. Gillar du blogginlägget bör du även besöka Tonnards hemsida.

Ola Wihlke

Lämna en kommentar

Under Artiklar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s