Thomas Piketty vs. Financial Times

Förra veckan publicerade Financial Times en artikel om Thomas Pikettys storsäljande Capital in the Twenty-First Century, i vilken det hävdades att boken var full av felaktigheter och skavanker som är så allvarliga att de underminerar dess huvudteser. Och de laddade på ordentligt.

Tillsammans med artikeln följde ett egendomligt vagt uttalande från den franske ekonomen. Enligt en artikel i Slate är förklaringen enkel – Piketty fick helt enkelt knappt någon tid på sig att gå i svaromål. Men nu ger han igen: Financial Times är full med lögner! Fortsättningen kan bli mycket spännande.

O.W.

Lämna en kommentar

Under Nyheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s