Klistermärken medföljer Haruki Murakamis nya roman

Ett ark med klistermärken, specialdesignade av japanska formgivare, medföljer den japanska superstjärnan Haruki Murakamis nya bok. The Guardian tycker inte att idén är helt klockren, att fylla förstaupplagan med ett ark med klistermärken. Se klistermärkena. Vi tycker nog snarare att idén är ganska kul och vi tror att vi kommer få se mer av den här sortens specialmaterial, när förläggarna försöker skapa mervärde i tryckta böcker kontra e-böcker. Läs hela artikeln: ”Haruki Murakami and the marketing madness of publishers”.

Ola Wihlke

Lämna en kommentar

Under Nyheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s