The Review Review – din vän i jakten på bra tidkskrifter

Image of Paper Darts Volume 5   Image of Paper Darts Volume 3

År 2008 gav Becky Tuch upp sina försök att bli publicerad i litterära tidskrifter. Men hon identifierade två problem, att det var svårt för exempelvis skribenter och författare att orientera sig bland hundratals digitala och tryckta publikationer och att det var svårt för många tidskrifter att hitta både skribenter och läsare. Och sedan startade hon The Review Review, som vänder sig till tidskriftsentusiaster, skribenter och redaktörer.

Sajten är lite som en databas med enkla och pedagogiska sökfunktioner, och mängder med välskrivna tidskriftsrecensioner. Utöver det en del tips till skribenter, intervjuer, och annonser i vilka redaktörer söker skribenter. The Review Review är en praktisk och snygg lösning på de två problemen.

Ola Wihlke

Lämna en kommentar

Under Notiser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s