Haruki Murakami svarar på läsarnas frågor

Haruki Murakami ska, enligt hans japanska förläggare, svara på frågor på sin egen sajt. Den heter ”Murakami-san no tokoro” eller ”Mr. Murakamis place” och enligt The Guardian ska Murakami försöka lösa läsarnas problem, om vi har förstått saken rätt, alltså inte bara svara på frågor om katter, jazz och böcker. Även om det naturligtvis också går bra, frågor av alla slag är tydligen välkomna.

Dessutom går det bra att ställa frågorna på en rad olika språk. Det är en god nyhet, Murakami är en av världens mest populära författare, som rapporteras av världens samlade medier. Tyvärr verkar ingen veta var man hittar frågespalten, men den dyker nog upp i sinom tid.

Ola Wihlke

Lämna en kommentar

Under Nyheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s