Oemotståndliga djur av papper från Estudio Guardabosques

IMG_0268-_1_o

dia-guardabosques

paperartanimal-6

paperartanimal-5

paperartanimal-7

papertiger

paperartanimal-8

paperartanimal-18

Tillsammans utgör Caro Silvero och Juan Elizalde Estudio Guardabosques, som av namn och verksamhet att döma verkar värna om naturen. Den argentinska duon gör bland annat fenomenala figurer av papper, geometriskt format till perfekta små djur. Det är som små ömsint skapade skulpturer, som skulle kunna ge liv åt vilken bokhylla eller vilket skrivbord som helst. Besök gärna deras Facebook-sida!

Juan berättar att allt började med en utställning som innehöll illustrationer och pappersföremål inspirerade av naturen: ”But actually I work in advertisment and a few years back I’ve used the same technique on a few commercials, so I learned it on my own and then perfected it when working on that. After the art show, the place were I study, Aves Argentinas (argentine birds), wanted to make the school look a little fresher, so I volunteered to make a few local birds to decorate, using the previous birds as a base. And then we made a batch and a second batch and then continued making some others, and the mammals just for fun.”

Ola Wihlke

Lämna en kommentar

Under Bokomslag bilder och foto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s