Hata inte Drake, färglägg honom

Detta bildspel kräver JavaScript.

En av de stora trenderna i förlagsvärlden 2015 var något som vi inte ens brukar tänka på som böcker: målar- och färgläggningsböcker för vuxna. En annan trend 2015, som vi hoppas dör ut eller åtminstone minskar 2016, var en växande skara Drake haters.

Det lilla förlaget Sugoi Books har följt den första trenderna och brutit med den andra. De har gett ut en väldigt stylish målarbok för Drake-fans: Under Star Projectors: The Unofficial Drake Coloring Book. Med illustrationer av Jason Sturgill (omslag), Lauren Veveers, Ruby Taylor, Patrick Schmidt, Elena Boils, Nick Alston, Jack Sjogren, Patch Keyes, Molly Mendoza, David Biskup, Scott MacDonald, Yunroo, Kate Ducker, Kieran Gabriel, Raj Dhunna, Bene Rohlmann, Michael Driver, Hyesu Lee och Jack Bailey.

Det här är naturligtvis en briljant idé, hoppas att det kommer ut fler målarböcker med musikstjärnor, skådisar, konstnärer, författare och kanske även politiker. Det här är några förslag, som borde funka bildmässigt: Public Enemy, Elisabeth Taylor, Frida Kahlo, Philip Roth och Fredrik Reinfeldt eller Göran Persson.

Ola Wihlke

Lämna en kommentar

Under Notiser, Recensioner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s