BALM: Black Art And Literature Matters

BALM

Vi fick ett mejl från det oberoende kvalitetsförlaget Brooklyn Arts Press, som innehöll en radda länkar för den som är intresserad av att stödja och utforska svart litteratur, journalistik, konst och mer därtill:

”To support Black voices and Black art, we urge our subscribers to buy books by Black authors from Black-owned independent bookstores, visit Black-owned galleries across the US, watch plays by Black writers, and listen to Black journalists discuss the media’s reckoning with racism and white supremacy. We would also suggest visiting NY Magazine‘s comprehensive web page for additional guidance on actions and funding suggestions in support of Black lives and communities of color.”

Ola Wihlke

Lämna en kommentar

Under Notiser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s