Appropiera mera

Appropiera mera. Fler män borde skriva om kvinnor och fler kvinnor borde skriva om män, svarta borde skriva om vita och vita om svarta. Människor bör kunna skriva om utomjordingar. Ligger det inte i litteraturens själva idé att vilja utforska det man inte (ännu) känner? Litteraturen utarmas väl snarast om alla bliver vid sin läst? Det blir ängsligt och räddhågset. Någon borde skriva om en man som vaknar upp och upptäcker att han blivit förvandlad till en skalbagge.

Ola Wihlke

Lämna en kommentar

Under Notiser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s